Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яний водій

irivne.info

П'ятниця, 18 серпня 2017, 14:58

У Львові п'яний водій розбив 3 машини і мало не побив патрульних

п'яний водій

Нетверезий водій, який їздив без документів, погрожував фізичною розправою патрульним та власникам пошкоджених машин.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Сьогодні вночі патрульні отримали виклик на вулицю Дунайську, де чоловік, керуючи транспортним засобом Smart, зіткнувся з трьома автівками.

"Власники пошкоджених автомобілів вийшли зі своїх домівок та побачили, що водій Smart перебуває з ознаками алкогольного сп’яніння. Він поводив себе агресивно та погрожував громадянам фізичною розправою. Коли приїхали патрульні, чоловік продовжував протиправну поведінку та почав кидатися на інспекторів", ‒ йдеться у повідомленні.

Проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився у присутності двох свідків, причому також пригрозив їм розправою.

Патрульні склали на чоловіка протокол затримання, протокол за вчинення ДТП, за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння та за хуліганство. Крім цього на водія винесли постанову за керування без документів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.