Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Димінський

П'ятниця, 18 серпня 2017, 19:26

Авто бізнесмена Димінського потрапило у смертельну ДТП

Петро Димінський

У Яворівському районі авто Петра Димінського зіткнулось з іномаркою, водійка якої загинула.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління національної поліції Львівської області, водій автомобіля Mercedes-Benz С65 скоїв зіткнення з автомобілем Opel Astra.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 18 серпня, близько 15:00 на автодорозі "Львів-Краковець" поблизу села Ямельня, Яворівського району.

Як встановили правоохоронці, водій Мерседеса, 43-річний львів’янин, скоїв зіткнення з Опелем під керуванням 31-річної мешканки одного з сіл Яворівського району. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

За джерелами zaxid.net, у ДТП потрапи кортеж власника ФК "Карпати" і медіахолдингу ZIK Петро Димінський. Він їхав у Мерседесі, що в'їхав у Опель, але не кермував. Обставини пригоди встановлюють.

Opel Astra, водійка якого загинула. Фото відділу комунікації Головного управління національної поліції Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.