Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

vidido.ua

П'ятниця, 31 серпня 2012, 16:04

Кількість отруєних на весіллі у Львові зросла до 50 осіб

Станом на сьогодні кількість потерпілих внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції, який стався 25 серпня під час святкування весілля у Львові зросла до 50 осіб. в тому числі 11 дітей.

 

Про це повідомила прес-служба МОЗ України.

Хворі перебувають на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні та інфекційних відділеннях Золочівської та Пустомитівської центральних районних лікарень.

У біологічному матеріалі від 23 хворих (у т.ч. 4 дітей) при бактеріологічному досліджені виділено культуру Salmonella enteritidis.

У 5 досліджених пробах продуктів харчування виявлено бактерії групи кишкової палички.

Державною санітарно-епідеміологічною службою Городоцького та Пустомитівського районів Львівської області проведено обстеження приватних підприємців та осіб, які були залучені до постачання продуктів харчування на весілля, результат дослідження негативний.

4 вересня відбудеться засідання надзвичайної протиепідемічної комісії Львівської обласної державної адміністрації на тему: "Епідемічна ситуація у Львівській області щодо захворюваності з гострих кишкових інфекцій".

Нагадаємо, перші постраждалі потрапили до лікарні ще 26-27 серпня – 23 особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.