Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

знеструмлення

Вівторок, 22 серпня 2017, 10:38

На Львівщині знеструмило 39 населених пунктів

знеструмлення

Вчора світла не було у селах та містах 9 районів Львівщини.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора у Стрийському районі о 07:01 год через аварійне відключення тимчасово без електропостачання залишилися повністю 2 населені пункти: село Угільня та хутір Смоляний. 

На Миколаївщині о 09:55 год через пошкодження газорозрядників тимчасово без електропостачання залишилось село Підгірці, а через пошкодження електроопори знеструмило чотири вулиці Миколаєва.

У Золочівському районі о 09:30 год через пошкодження в електромережах частково без електропостачання залишилось села Хильчиці та Жуличі. Також світла не було у мешканців чотирьох вулиць Золочева. 

На Жовківщині о 11:00 год через пошкодження в електромережі тимчасово без електропостачання залишилося село Зарудці, а у Яворівському районі       о 13:50 год було знеструмлено повністю 6 сіл (Ясниська, Рокитно, Жорниська, Дубровиця, Бірки, Лозино) та о 18:00 год – 5 сіл (Черчик, Рулево, Оселя, Рогізно, Чолгині. 

Бродівський район: о 16:00 год через пошкодження в електромережах тимчасово без електропостачання залишилось повністю 7 сіл (Барчин, Велин, Вовковатиця, Ковпин, Лагодів, Сиденівка, Смільна).

На Пустомитівщині о 16:05 год через пошкодження в електромережах повністю без електропостачання залишилось 4 села: Борщовичі, Камʼянопіль, Пікуловичі, Ямпіль, а о 20:02 год було знеструмлено 4 населених пункти: с. Глуховичі, с. Гаї, с. Чижиків, с. Городиславичі.

У Перемишлянському районі о 20:18 год тимчасово без електропостачання залишилось 3 села: Глібовичі, Грабник, Свірж, а у Сокальському районі – 2 населених пункти: село Забужжя та Сокаль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.