Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

brw-kiev.com.ua

П'ятниця, 31 серпня 2012, 17:29

Влада Львівщини не підготувала приміщення ОВК до роботи

Більшість приміщень, в яких доведеться працювати окружним комісіям, хоч і відповідають вимогам ЦВК (постанова від 26 січня 2012 року № 18), проте знаходяться у незадовільному стані.

 

Про це повідомила ГО ОПОРА.

Зазвичай у приміщенні знаходяться лише столи та крісла.

Райадміністрації у Львові та районні державні адміністрації області обіцяють виправити ситуацію до наступного засідання ОВК, зважаючи на те, що перші засідання організовувалися похапцем, - зазначено у повідомлені. 

Чи не єдина ОВК, яка цілком задоволена наданим приміщенням, - це ОВК №117 (Франківський район Львова).

За словами заступника голови, це найкраще приміщення, в якому йому доводилося працювати за останні десять виборів різних рівнів.

Натомість, його колега з сусіднього ОВК №115 на відведене приміщення скаржиться. Кімнати, в яких працюватиме комісія, знаходяться у колишній будівлі Сихівської райадміністрації. Оскільки РА переїхала ще минулого року, то наразі ОВК не має навіть необхідних меблів.

Вивіски на будівлях про знаходження ОВК відсутні у всіх без винятку округах.

Що стосується оргзабезпечення, необхідного для роботи комісій, то станом на 29 серпня в ОВК Львівщини не проведено телефонні лінії та Інтернет, відсутні сканери, принтери та інше обладнання. Ці питання обіцяють вирішити уже найближчим часом.

Нагадаємо, 28 жовтня в Україні відбудуться парламентські вибори. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.