Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ у Львівській області

Середа, 23 серпня 2017, 16:22

У Львові затримали оперуповноваженого СБУ за вимагання грошей і BMV

СБУ у Львівській області

Працівник СБУ вимагав матеріальну винагороду за закриття кримінального провадження і неперешкоджання у діяльності клубу, що у центрі Львова.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник військового прокурора Львівського гарнізону Західного регіону України Тарас Кохалик.

Вчора працівники Військової прокуратури Західного регіону затримали старшого уповноваженого одного з відділів управління СБУ Львівщини.
Підозрюваний вимагав 10 000 доларів і перерєстрацію автомобіля BMV X5 (що належить чоловікові потерпілої) на підставну особу у власниці одного з роважальних клубів Львова. За це він пообіцяв закрити кримінальне провадження щодо неї і неперешкоджання у діяльності її клубу. Прокурор не виключає, що фігурант справи міг створювати штучні перешкоди у діяльності розважального закладу. Оперуповноважений СБУ сам звернувся до жінки з вимогою перереєструвати на його знайомого автомобіль та отримати від неї 10 000 доларів.

Силовику інкримінують злочин передбачений ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу України (Вимагання), покарання за який – від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Підозрюваного затримали на робочому місці у момент переписання автівки на підставну особу в сервісному центрі МВС, - слідчі дії виконували паралельно у двох місцях.

Підозрюваний посадовець 1985 року народження працює у Службі безпеки з липня 2011 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.