Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

vkurse.ua

Понеділок, 3 вересня 2012, 11:26

АМКУ дозволив "Надрам України" створити ТОВ "Надра Олеська"

Антимонопольний комітет України надав ПАТ "Національна акціонерна компанія "Надра України" і ТОВ "СПК-Геосервіс" дозвіл на створення ТОВ "Надра Олеська" (м. Київ).

 

Про це повідомила прес-служба АМКУ.

Нагдаємо, У травні  компанія «Шеврон»перемогла у конкурсі на укладання угоди з розподілу продукції по Олеській газовій площі у Львівській області.

Розробка Олеської площі дозволить Україні щорічно видобувати 2,5-3 млрд. кубометрів сланцевого газу. Для порівняння, за даними Держстату, в 2011 році в Україні видобули 19,2 млрд. кубометрів газу.

Згідно з умовами конкурсу, мінімальний обсяг інвестицій на період геолого-розвідувальних робіт по Олеській площі становить 1,3 млрд. грн.

У лютому НАК «Надра Україна» і ТОВ «СПК-Геосервіс» (Київ) заснували спільне підприємство ТОВ «Надра Олеська», яке в подальшому стало стороною  угоди про розподіл продукції (СРП), що видобувається в межах Олеської площ (Львівська та Івано-Франківська обл.).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.