Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Понеділок, 3 вересня 2012, 11:44

ТОВ «ККНК «ТЕХНОБУД» отримало сертифікат на систему екологічного керування ISO 14001:2006

Упродовж останніх двох років ТОВ «ККНК «Технобуд» (бізнес-напрямок «Щебінь»), а саме Клесівське підприємство, проводило комплекс робіт по впровадженню інтегрованої системи  управління якістю (ISO 9001) та екологічного керівництва (ISO 14001).

 

Послуги, пов’язані з підготовкою та проведенням сертифікації, надавало ДП «Рівненський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Минулого року заводу вдалося пройти сертифікацію та отримати відповідний Сертифікат на систему  управління якістю, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001: 2009.

А 16 липня Клесівське підприємство отримало Сертифікат на систему екологічного керування стосовно виробництва щебеню, матеріалів із відсівів дроблення гранітної щебенево-піщаної суміші згідно з чинними в Україні нормативними документами та такий, що відповідає вимогам ДСТУ 14001:2006.

У контексті зобов’язань компанії Lafarge захищати сталий розвиток, система екологічного керівництво була введена з метою контролю за якістю продукції, за дотриманням норм і вимог екологічної безпеки в процесі виробництва, мінімізації забруднення навколишнього середовища та його впливу на здоров’я людей.

Про «Лафарж» в Україні                                                                                                       

«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. На сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямками – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії

Про компанію Lafarge

Lafarge є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2011 році обсяги продажів  Lafarge сягнули 15,3 млрд. євро.

Другий рік підряд, Lafarge займає місце в ТОП-10 з 500 компаній, оцінених  "Проектом з оприлюднення інформації про викиди вуглецю" (Carbon Disclosure Project), які відзначили стратегію та дії проти глобального потепління.

Розвиваючи свої провідні центри дослідження будівельних матеріалів, Lafarge закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.