Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

деревообробна промисловість

Четвер, 31 серпня 2017, 17:50

На Жовківщині створили нові робочі місця

деревообробна промисловість

Тут запустили нову лінію цеху переробки деревини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нещодавно на ДП «Жовківське лісове господарство» запустили нову лінію цеху, що дало можливість створити додатково 10 робочих місць: 4 на переробці деревини та 6 в сушильному господарстві.

У будівництво будл інвестовано майже 3,5 млн грн, а очікуваний термін окупності придбаного обладнання становить трохи більше 2 років.

Завдяки новому цеху підприємство планує поглиблювати процес переробки деревини, нарощувати продуктивність та виробничі потужності для укладення великих експортних контрактів на постачання обробленої деревини.

Окрім того, на підприємстві завершили роботи із монтажу сушильної камери. Сума капітальних вкладень на будівництво та монтаж сушильного обладнання склала більше одного мільйона гривень.

Нагадаємо, у серпні на ДП «Радехівське лісомисливське господарство» запрацювала нова лінія з виготовлення обрізних пиломатеріалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.