Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Понеділок, 3 вересня 2012, 12:36

Фаріон проігнорувала запрошення на дебати, бо не бачить для себе гідного суперника

Кандидат у нардепи у Залізничному окрузі Львова (№116) Ірина Фаріон відмовилась брати участь у дебатах з іншими кандидататами в окрузі, бо вважає, що гідного суперника для неї там немає.

Про це сьогодні, 3 вересня, на прес-конференції-бліц-дебатах повідомив ведучий Роман Шостак.

“У цьому виборчому окрузі балотується пані Ірина Фаріон від ВО “Свобода”. Ми, звісно ж, зробили їй пропозицію взяти участь у бліц-дебатах, пані Фаріон відповіла, що гідного собі суперника не бачить”, – розповів Шостак.

Він додав, що участь у дебатах також була запропонована представнику Партії регіонів Богданові Хруставчуку, однак той відповів, що міг би брати участь у дебатах лише з Фаріон, бо, дебатуючи з іншими кандидатами в нардепи, “Партія регіонів в такий спосіб підвищуватиме рейтинг конкурентів”.

У результаті участь в дебатах взяли Ярослав Багай (самовисування) і Степан Середа (партія “Українська платформа СОБОР”).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.