Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Василь Вовкун

Середа, 30 серпня 2017, 17:09

Вовкун відмовляється від банерної реклами на Оперному

Василь Вовкун

Львівська опера змінила підхід до оренди приміщення театру. 

Про це повідомляє Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами генерального директора – художнього керівника Львівського оперного театру Василя Вовкуна, дирекція Опери кардинально змінила підхід до оренди приміщення театру.

"Ми, володіючи сучасним менеджментом і творчим потенціалом, самі в змозі отримати за аншлаговий продаж квитків 200 тисяч гривень за виставу, особливо у вихідні дні. Тому менша вартість оренди театру не є вигідною аж ніяк, а будні дні нам необхідні для проведення оркестрових та мізансценних репетицій, адже додаткового репетиційного залу в театрі немає", – заявив Василь Вовкун.

Вовкун попросив організаторів концертів не відволікати працівників Львівського оперного театру від роботи, підключаючи політиків і представників влади до ведення переговорів про зниження ціни за оренду, та додав, що на фасаді театру більше не буде банерної реклами.

Нагадаємо, що у лютому цього року директором Львівського оперного театру став Василь Вовкун.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.