Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сільсьгогосподарські землі

Вівторок, 5 вересня 2017, 17:50

Львівським аграріям відшкодують 20% від вартості придбання техніки

сільсьгогосподарські землі

Сільгоспвиробники області отримають часткову компенсацію за придбання техніки.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила сьогодні директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз, агропромисловим підприємствам на Львівщині відшкодовують до 20% вартості придбаної техніки та обладнання.

До переліку обладнання, яке відшкодрвуватимуть, входить 40 українських заводів-виробників та їх дилерів, а також майже 800 одиниць техніки.

«Аграрії, які придбали техніку починаючи із 15 березня 2017 року включно до 1 грудня 2017 року мають змогу відшкодувати до 20% від придбання цієї техніки. Необхідною умовою отримання компенсації є проплата за техніку сільгоспвиробниками через державні банки. На Львівщині це – АТ «Укрексімбанк», АТ «Ощадбанк, «Укргазбанк», «Приватбанк», – зазначила Наталія Хмиз.

За її словами, щоб отримати компенсацію сільгоспвиробник повинен мати не менше 75 % продуктів власного виробництва, яку він реалізував упродовж останніх 12-ти місяців.

На виконання програми з державного бюджету України виділили 550 млн грн, а учасниками програми, станом на сьогоодні, є майже 20 сільськогосподарських підприємств Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.