Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 6 вересня 2017, 18:35

6 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 6 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що Верховна Рада схвалила закон про освіту.

Одним із нововведень закону є 12-річна середня освіта. Схвалений документ передбачає, що повна загальна середня освіта в Україні є обов’язковою і здобувається в інституційних або індивідуальних формах, визначених законодавством, як правило, в закладах освіти.

Початкова освіта здобувається, як правило, з шести років. Діти, яким на початок навчального року виповнилося сім років, повинні починати здобуття початкової освіти цього ж навчального року.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина, що збірна України з футболу програла збірній Ісландії в рамках восьмого туру кваліфікації Чемпіонату світу-2018. Матч закінчився з рахунком 2:0.

Наступний відбірковий матч чемпіонату світу-2018 команда Андрія Шевченка проведе 6 жовтня в гостях проти збірної Косово.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.