Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум видавців

П'ятниця, 8 вересня 2017, 10:06

Ярослав Рось став одним із переможців конкурсу Форуму видавців

Форум видавців

Форум видавців у Львові провів конкурс "Моя книжкова полиця".

Про це повідомила прес-служба Форуму видавців.

Конкурс відбувся у межах благодійної акції "Третій вік: задоволення від читання", а його учасниками стали люди, які досягнули 60 років. Їм пропонувалось написати оповідання чи есе про особливу для них книгу, домашню бібліотеку чи подію, пов’язану з книжками.

До журі конкурсу входили: літературознавець Андрій Дрозда, директор Львівського національного літературно-меморіального музею І.Франка Богдан Тихолоз, програмна директорка Літературного фестивалю Софія Челяк, президент Форуму видавців у Львові Олександра Коваль, директор наукової бібліотеки ЛНУ ім. Франка Василь Кметь, координаторки акції Вікторія Асадча і Ярослава Яковлєва.

Загалом, за час проведення конкурсу на адресу ГО "Форум видавців" надійшло 39 робіт зі всієї України. Журі конкурсу обрало п’ятьох переможців за такими критеріями: відповідність темі конкурсу, повне розкриття теми, оригінальність твору.

Відтак, переможцями конкурсу стали: Юрій Куліш (Суми), Лідія Купчик (Львів), Ярослав Рось (Львів), Валентина Саланська (смт. Нововоронцовка Херсонської області), Надія Таран (Львів).

Усі вони отримають запрошення на 24-й Форум видавців у Львові та святковий гала-концерт 15 вересня у Львівській філармонії, під час якого відбудеться офіційне нагородження грамотами та сертифікатами на придбання книжок українських видавництв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.