Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

П'ятниця, 8 вересня 2017, 11:08

Прикордонники закликають українців не обирати Краківець через приїзд Саакашвілі

пункт пропуску

Прикордонники рекомендуєють українцям не використовувати пункт пропуску "Краковець" 9-12 вересня через анонсовану політичну акцію.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонна служба рекомендує не використовувати пункт пропуску "Краковець" у зв'язку з можливим проведенням масових політичних акцій 10 вересня партією "Рух нових сил".

"Державна прикордонна служба України звертає увагу тих, хто планує брати участь у цих зібраннях, на те, що у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі діють особливі правила – прикордонний режим, який регламентує порядок в'їзду, перебування, проживання, пересування поблизу кордону громадян України та інших осіб. Тому просимо дотримуватися встановлених законодавством норм та правил", – йдетьсяу повідомленні.

Також прикордонники закликають подорожуючих впродовж 9-12 вересня обрати інші маршрути руху.

Нагадаємо, 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Михаїл Саакашвілі, проведе безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі.

А нещодавно Міністерство юстиції отримало запит від Грузії на видачу Михаїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.