Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кордон

Понеділок, 11 вересня 2017, 10:00

Через приїзд Саакашвілі постраждали 11 правоохоронців

кордон

У Шегинях 11 поліцейських отримали травми через приїзд Михаїла Саакашвілі в Україну та дії учасників акції.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у пункті пропуску "Шегині" під час акції із зустрічі Михаїла Саакашвілі, 11 поліцейських отримали травми, їх повалили їх на землю учасники акції.

Як зазначили у поліції, до медиків звернулися 5 працівників патрульної поліції та 6 бійців полку поліції особливого призначення. Лікарі діагностували у них закриті травми голови та грудної клітини.

"На місці події поліція проводить необхідні першочергові заходи та документує обставини інциденту. За результатами проведених заходів буде надано правову оцінку діям кожного з учасників заходу", – йдетьсяу повідомленні поліції.

Нагадаємо, 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Михаїл Саакашвілі, планувала провести безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі. Однак цього ж дня Львівська обласна організація цієї партії на чолі з головою Василем Курієм відмовились від участі у акції-зустрічі Міхеіла Саакашвілі у Краківці.

Однак Саакашвілі прорвався через кордон у "Шегинях".

А нещодавно Міністерство юстиції отримало запит від Грузії на видачу Михаїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.