Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

П'ятниця, 15 вересня 2017, 16:55

Синютка виділив фірмі землю на Миколаївщині

земельна ділянка

Йдеться про ділянку у 0,6 га.

Про це йдеться у розпорядженнях голови Львівської ОДА Олега Синютки від 8 вересня 2017 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ "Мехколона", держадміністрація вирішила надати підприємству землю у Миколаївському районі.

"Надати дозвіл ТзОВ "Мехколона" на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6909 га", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка знаходиться на території Новороздільської міської ради Миколаївського району і призначена для будівництва підприємства із ремонту, технічного обслуговування та зберігання вантажного і технологічного транспорту.

Як йдеться у єдиному державному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Мехколона" зареєстроване у селі Березина на Миколаївщині, його кінцевими власниками є Ольга Галечко, Володимир Венчак, Наталія Гарбаж, Володимир Мартинюк та Орест Наконечний.

Займається підприємство вантажним автомобільним транспортом, добуванням декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.