Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум видавців

Середа, 13 вересня 2017, 14:11

На Форумі видавців у Львові посилять охорону

Форум видавців

Мінкультури звернулося до правоохоронців із проханням запобігти з боку радикальних організацій.

Про це повідомила прес-служба Міністерства культури України.

На офіційну заяву Форуму видавців щодо погроз із боку представників радикальних організацій Міністерство культури вирішило, що є усі підстави посилити охорону проведення цього заходу.

"Ми вважаємо, що Форум видавців, як захід, нині потребує пильної охорони. Тому Міністерство культури звертається до органів правопорядку та безпеки з проханням вжити всіх заходів для недопущення під час Форуму інцидентів, що загрожуватимуть життю і безпеці його учасників та відвідувачів", – наголосили у Мінкультури.

Нагадаємо, як заявила голова правління ГО "Форум видавців" Олександра Коваль, вже більше місяця деякі учасники 24-го Форуму видавців у Львові повідомляють про погрози на їх адресу в соціальних мережах, які стосуються їхньої творчості чи громадської діяльності.

Форум видавців у Львові цьогоріч триватиме з 13 до 17 вересня. Повністю із програмою цьогорічного форуму можна ознайомитись тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.