Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція на кордоні

Четвер, 14 вересня 2017, 10:28

Мешканця Волині заарештували за прорив кордону у Шегинях

акція на кордоні

Суд встановив йому застуву у 32 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора один з районних судів міста Львова заарештував мешканця Волинської області за трьома статтями: незаконне переправлення осіб через державний кордон України,о пір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та групове порушення громадського порядку.

Суд вирішив взяти учасника подій у пункті пропуску "Шегині" під варту на 60 діб з правом внесення застави у 32 тисяч гривень. 

Нагадаємо, 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Міхеїл Саакашвілі, планувала провести безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі. Втім прибув він через пункт пропуску "Шегині".

Через його приїзд у Шегинях постраждали 11 поліцейських. А львівська поліція затримала п'ять учасників незаконного перетину кордону у Шегинях. 13 вересня поліція добавила ще одну статтю у кримінальному розслідуванні подій 10 вересня у пункті пропуску "Шегині".

Сьогодні вночі екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі покинув Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.