Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 14 вересня 2017, 15:30

На Львівщині затримали трьох хабарників

поліція

Протягом двох днів львівські правоохоронці спіймали на хабарі адвоката, керівника держпідприємства та депутата сільської ради.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліцїі у Львівській області.

Протягом двох днів правоохоронці на Львівщині викрили 3 хабарників: адвоката, котрий вимагав 1500 доларів за "вирішення" у суді питання про адміністративне порушення, керівника державного підприємства та депутата сільської ради, котрі вимагали по 12 000 гривень за передачу приміщення в оренду та за можливість поховати покійного.

Адвокат вимагав 1500 доларів у громадянина, щодо якого був складений адміністративний протокол за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік мав заплатити за прийняття апеляційного рішення стосовно непозбавлення його права керування транспортними засобами, ненакладення штрафних санкцій та скасування рішення суду першої інстанції. Частину грошей адвокат мав передати суддям. Вчора правоохоронці затримали адвоката "на гарячому".

Також вчора поліцейські затримали керівника однієї з філій Державного підприємства, котрий одержав від підприємця 12 000 гривень за надання йому в оренду складських приміщень підприємства. Посадовця затримано у порядку ст.208 КПК України.

А в вівторок, 12 вересня, правохоронці викрили депутата сільради, котрий також є головою депутатської комісії з питань контролю за похованнями, під час одержання ним неправомірної вигоди у сумі 12 000 гривень. Гроші депутат вимагав за можливість поховати померлого на території місцевого кладовища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.