Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

патрульна поліція Львова

Понеділок, 18 вересня 2017, 11:20

У львівських патрульних побільшало повноважень

патрульна поліція Львова

Відтепер у патрульній поліції Львова надаватимуть господарські та адміністративні послуги у сфері безпеки руху на дорогах України.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Від сьогодні відділ безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова надаватиме господарські та адміністративні послуги у сфері безпеки руху на дорогах України. 

Загалом, цей відділ створили у Львові півтора роки тому. За цей час вдалося ліквідувати ямковість на дорогах державного значення, а також у Львові, відновити дорожню розмітку та знаки.

"Тепер їхні (патрульних,  ред.) повноваження розширили. Вони дбатимуть про безпеку перевезення пасажирів, проводячи автотехнічну експертизу. І в подальшому продовжуватимуть займатиматися супроводом охоронюваних осіб, груп дітей та транспорту, який перевозить негабаритний вантаж. Надалі виконуватимуть вже звичну для себе роботу з обстеження шляхової мережі та дбатимуть про безпеку руху",  йдеться у повідомленні.

Патрульні також даватимуть дозволи на участь у дорожньому русі негабаратних та великовагових транспортних засобів, погоджуватимуть маршрути перевезення небезпечного вантажу. Отримати ці дозволи можна буде через територіальні центри надання адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.