Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 18 вересня 2017, 14:37

Гройсман відзначив трьох підлеглих Синютки

Львівська ОДА

Три директори департаментів Львівської ОДА отримали подяки "за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм".

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Подяками Прем'єр-міністра України нагородили трьох керівників департаментів Львівської ОДА "за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм".

Відтак подяку отримали директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник, в.о. директора департаменту дорожнього господарства та інфраструктури Роман Кокотайло та в.о. директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Мирослава Туркало.

Зазначимо, Мирослава Туркало стала в.о. директора департаменту з питань культури, національностей та релігій наприкінці червня, після того, як екс-очільниця департаменту Христина Береговська написала заяву на звільнення.

Руслаг Гречаник очолив департамент екології у лютому 2016 року, а Роман Кокотайло став в.о. директора департаменту дорожнього господарства у березні минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.