Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

imagecdn3.luxnet.ua

Понеділок, 18 вересня 2017, 16:28

Львів'янин ошукав підприємців більше, ніж на мільйон гривень

гроші

54-річний львів'янин обіцяв дешево перепродати двом підприємцям конфісковану побутову техніку.

Про це повідомила прес-служба Головного управлінняя Національної поліції у Львівській області.

В Шевченківський відділ поліції 10 квітня звернулися двоє львівських підприємців і повідомили, що невідома особа заволоділа їхніми грошовими коштами в сумі 170 000 гривень, 36 000 доларів та 600 євро. Загалом збитки, заподіяні шахраєм, склали 1 158 300 гривень.

Як встановили поліцейські, зловмисник нібито мав «виходи» на конфісковані товари, які можна було придбати за дуже низькими цінами. Під час зустрічі у Жовкві підприємці передали йому кошти, після чого поїхали у бік Львова на склади, де начебто зберігалася побутова техніка.

Дорогою чоловік раптом повідомив, що йому терміново потрібно завітати до однієї з райдержадміністрацій для вирішення особистого питання.

«Щоб підприємці нічого не запідозрили, зловмисник залишив у машині свої речі і зайшов у будівлю РДА. Відтоді потерпілі більше його не бачили. Встановлено, що до вчинення правопорушення причетний 54-річний житель Львова»,  повідомив начальник Шевченківського відділу поліції Ігор Петрик.

Чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Суд обрав зловмисникові міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.