Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

альтернативні котельні на торфі

Четвер, 21 вересня 2017, 14:51

Тернопільські комунальники оскаржили у суді заборону реконструкції міських котельнь

альтернативні котельні на торфі

Справа буде роглядатись у Львівському апеляційному окружному суді. 

КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" сьогодні подав апеляційну скаргу на рішення Тернопільського окружного адміністративного суду, ухвалене на вимогу екологічної інспекції Тернопільської ОДА, про зупинку виконання робіт щодо реалізації проекту реконструкції котельні по вул. Київська, 3с  для використання альтернативних видів палива з добудовою виробничого приміщення до отримання позитивного висновку державної екологічної експертизи проектної документації.

Апеляційна скарга подана в термін, передбачений законом. Отож попередні рішення судів першої інстанції не вступили в дію.  

Нагадаємо, 5 вересня Тернопільський окружний адміністративний суд виніс постанову про зупинку виконання робіт щодо реалізації проекту реконструкції котельні по вул. Київська, 3с в м. Тернополі для використання альтернативних видів палива з добудовою виробничого приміщення до отримання позитивного висновку державної екологічної експертизи проектної документації.

19 вересня суд підтвердив правомірність приписів "Екологічної інспекції" щодо заборони реалізації проекту переоснащення газових котелень на альтернативні види палива. 

Реализація проекту реконструкції котельнь у Тернополі викликала невдоволення в частини мешканців. Натомість автори проекту запевняють в його екологічній безпеці.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.