Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пам'ятник Шевченка

П'ятниця, 22 вересня 2017, 11:44

На реконструкцію площі перед пам'ятником Шевченка міськрада Львова витратила майже 5 мільйонів

пам'ятник Шевченка

Усі роботи тут планують завершити до 15 листопада.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявили у Галицькій РА, ремонтні роботи на площі біля пам'ятника Т. Шевченка у Львові виконує підрядна організація ТОВ «Теко Ліметед», а вартість робіт становить 4,945 млн грн.

Завершити усі роботи планують до 15 листопада.

Згідно з проектом, передбачено повністю замінити мощення площі та встановити там нове, гранітне покриття. Площа території, на якій буде вимощено нове покриття, становить 4 810 кв.м.

Роботи на площі розділили на три етапи. Перший етап – це ремонтні роботи, які охоплюють територію за пам’ятником Шевченкові і сам пам’ятник. Демонтаж старих плит та встановлення нових планують завершити до 30 вересня.

Другий етап – це ремонт ділянки перед пам’ятником Шевченкові. Завершити усі роботи планують до кінця жовтня. На цій ділянці, крім нового гранітного покриття, буде встановлено тактильну плитку для незрячих. 

Третій етап робіт з капітального ремонту площі – це ремонт кінцевої частини площі, ближче до проспекта Свободи. Підготовчі роботи на цьому відрізку планують розпочати з середини жовтня і завершити до 15 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.