Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Стадіон СКІФ

Володимир Кузишин (google.maps)

П'ятниця, 22 вересня 2017, 13:28

Львівський університет фізкультури планує добудовувати приміщення на стадіоні "Cкіф"

Стадіон СКІФ

Міськрада затвердила вишу містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції корпусу на вулиці Черемшини, 17.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівних умов та обмеження для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію Львівським державним університетом фізичної культури корпусу загального призначення що на вул. М. Черемшини, 17. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як уточнив у коментарі Варіантам проректор університету з адміністративно-господарської роботи Роман Лобай, планується добудова двох поверхів під навчально-практичний реабілітаційний центр для кафедри фізичної терапії та ерготерапії. Наразі університет розробив проект, на основі якого шукатиме фінансування для його реалізації.

Нагадаємо, що після чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012", що відбувся в Україні стадіон деякий час був у підпорядкуванні Комітету з підготовки до Євро-2012. У листопаді 2015 року арену повернули Львівському державному університету фізичної культури і спорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.