Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

меморіальна дошка

ВО «Батьківщина»

Прес-реліз,   Понеділок, 25 вересня 2017, 13:46

На Львівщині за участю «батьківщинівців» відкрили меморіальну дошку Іванові Мацялку

меморіальна дошка

На минулих вихідних у селі Батятичі Кам’янка-Бузького району Львівської області на будинку Народного дому відкрили меморіальну дошку Івану Мацялку.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, участь у заходах взяв голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, який є хрещеним батьком доньки Івана Мацялка.

На відкриття дошки прийшли односельчани та родичі співака, зокрема його брат Михайло та дружина Валентина, які в пам’ять про Івана Мацялка заспівали пісень.

«Є пісні, які після Івана Мацялка ніхто краще не виконав, а це низка стрілецьких пісень, на них виховувалися цілі покоління українців – вони навчали кожного як потрібно любити свою рідну землю і нею пишатися», – розповів Михайло Цимбалюк.

21 вересня цього року народному артисту України, українському естрадному співаку, одному із засновників та солісту гурту «Соколи» виповнилося б 63 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.