Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

Понеділок, 25 вересня 2017, 15:35

З бюджету Львівщини виділили вісім мільйонів на вивезення сміття зі Львова

львівське сміття

Минулого тижня з бюджету для фінансування обласних програм виділили 73,2 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З цих коштів, на вивезення сміття з територій Львова скеровано 8,4 млн грн, проведення обласного конкурсу мікропроектів – 2,1 млн грн, на будівництво та утримання доріг спрямовано 58,7 млн грн, з яких 0,4 млн грн – для влаштування освітлення на пішохідних переходах.

Також було передбачено 0,4 млн грн для нагородження кращих педагогів області й ще 0,6 млн грн – на підтримку театрів, а 0,2 млн грн – на розвиток лісового господарства області.

Соціальні виплати дітям військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули під час участі в АТО або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО, та Героїв Небесної Сотні становили 0,2 млн грн, поповнення бібліотечних фондів – 0,2 млн грн, боротьба з онкологічними захворюваннями – 0,2 млн грн.

На компенсацію за пільговий проїзд автомобільним транспортом перевізники області отримали 0,1 млн грн.

Нагадаємо, Львівська ОДА контролює вивіз сміття з міста з кінця червня. Наприкінці липня голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що адміністрація використовує вдвічі менше коштів на вивіз сміття зі Львова, ніж міській раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.