Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прорив кордону

Вівторок, 26 вересня 2017, 10:06

Суд на учасниками прориву кордону у Шегинях: підсудний боєць АТО із суду потрапив до лікарні

прорив кордону

Учасник АТО Олександр Бурцев, якого звинувачують у прориві кордону у Шегинях під час приїзду в Україну Михеїла Саакашвілі, втратив свідомість у залі суду.

Про це повідомляє екс-заступник генерального прокурора України, член партії "Рух нових сил" Давид Сакварелідзе на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора під час засідання Апеляційного суду Львівської області щодо порушення закону та прориву кордону 10 вересня у пункті пропуску "Шегині" під час приїзду в Україну екс-голови Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі, учасник тих подій, підсудний боєць АТО Олександр Бурцев втратив свідомість та впав у кому у залі суду.

"Олександр – діабетик. Від самого моменту його арешту за те, що атовець насмілився зустрічати Саакашвілі у Краковці, йому не давали у належній кількості ліків", – йдеться у повідомленні.

Бурцева затримали правоохоронці та суд призначив покарання – взяття під варту терміном на 60 діб.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі 10 вересня прибув в Україну через пункт пропуску "Шегині". Через його приїзд у Шегинях постраждали 11 поліцейських. А львівська поліція затримала п'ять учасників незаконного перетину кордону у Шегинях, серед яких був і Олександр Бурцев.

А 13 вересня екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі покинув Львів. Наступного дня він розпочав тур містами України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.