Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

panorama-mukachevo.com

Середа, 5 вересня 2012, 12:43

Екологічні програми на Львівщині на 2012 рік не виконуються

Державне управління охорони навколишнього середовища в Львівській області стурбоване станом виконання екологічних програм, на заходи  яких в обласному фонді ОНПС передбачені 28 млн. грн.

 

Повідомляє прес-служба держуправління ОНПС у Львівській області.

Загалом упродовж 2012 року на Львівщині заплановане виконання 13 обласних екологічних програм, які охоплюють майже всі природоохоронні напрямки: розвиток природно-заповідного фонду,  екологічної мережі та лісового господарства, поліпшення стану ґрунтів, води і повітря, моніторинг довкілля та екологічна освіта. Основним джерелом їх фінансування щороку є кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, що формується з екологічного податку, які щоквартально сплачують підприємства Львівщини.

Більшість природоохоронних програм вимагає проведення екологічних заходів у певні періоди: влітку  чи восени, а  деякі з них потребують значних підготовчих робіт і мають чітко визначені дати проведень, тому несвоєчасне фінансування призводить до зриву їх виконання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.