Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Четвер, 28 вересня 2017, 16:11

Найбільше претензій до райадміністрацій Львова мають мешканці Сихова та Шевченківського району

Сихів

За червень-вересень на «гарячу лінію міста» надійшло майже 64 тисяч дзвінків від львів'ян.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила начальник відділу «Гаряча лінія міста» Львівської міської ради Віра Фрис, за червень-вересень на «гарячій лінії» зафіксували майже 64 тисяч дзвінків та зареєстрували понад 39 тисяч звернень.

«Найбільше звернень є з питань житлового господарства – це дахи, підвальні приміщення, сходова житлового фонду – 12 тисяч звернень; прибудинкова територія – це її прибирання, освітлення контейнерні майданчики, благоустрій маємо – 6 тисяч звернень; інженерні мережі та об’єкти – 3 тисяч звернень; ліфти – 2 тисяч звернень; дороги, площі, парки, сквери, озера – майже 2 тисяч звернень», – наголосила Віра Фрис.

За її словами, найбільше кількість звернень зафіксована до районних адміністрацій Шевченківського і Сихівського районів, а серед комунальних підприємств міста – це ЛМКП «Львівводоканал», ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Львівсвітло».

Найчастіше мешканці звертаються на «гарячу лінію» з питань роботи системи електропостачання житлового будинку (7,3% від загальної кількості звернень), несправності ліфтів (6,6%), подачі холодної води (5,7%), порушення графіку руху громадського транспорту (3,9%).

Нагадаємо, у міськраді склали рейтинг звернень львів'ян на гарячу лінію міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.