Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Середа, 5 вересня 2012, 15:37

Мовний закон дійсно незграбний, – Петро Писарчук (ВІДЕО)

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук вважає закон “Про засади державної мовної політики” незграбним, проте визнає його необхідність його прийняття.

 Про це він заявив на прес-конференції сьогодні, 5 вересня.

“Проблема в тому, що цей закон дійсно незграбний. Те, що в Україні закон про засади мовної політики потрібен, оскільки це багатонаціональна держава – це без сумніву. Що ось цей закон не в такому вигляді потрібен – це також без сумніву. І президент це розумів, але він був заручником ситуації”, – розповів Писарчук, наголосивши, що зараз ведеться активне доопрацювання закону, розробляються різні його варіанти.

За словами нардепа, ще до кінця скликання в парламент потрапить зовсім інший варіант мовного закону, що не викликатиме такого громадського збурення.

Нагадаємо, народний депутат України Петро Писарчук не брав участь в голосуванні щодо проекту закону "Про засади державної мовної політики".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.