Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт вулиць

П'ятниця, 29 вересня 2017, 11:55

У Львові відкрили для проїзду частину вулиці Личаківської

ремонт вулиць

Для проїзду відкрито перехрестя вул. Личаківська – Круп'ярська.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зазначимо, що реконструкція вул. Личаківської здійснювалась поетапно, спочатку проводились роботи на перехресті вул. Личаківської з Мечникова, другий етап – роботи на ділянці від вул. Круп`ярської до вул. Б. Котика. І третій етап – від вул. Б. Котика до вул. Пасічної.

Наразі триває другий етап ремонту вул. Личаківської: від вул. Мечникова до вул. Б.Котика. На цій ділянці вже прокладено 330 метрів колектора, залишилося прокласти ще приблизно 40 метрів.

Також вже проведено 600 м водопроводу, по 300 м з обох сторін дороги з підключенням до житлових будинків. Замощено 300 кв.м тротуару і 300 м колії.

Для відкриття руху автомобілів на цій ділянці дороги ще необхідно завершити роботи з облаштування колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів.

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Личаківської розпочався з 25 березня, який проводить компанія «Онур». Триватимуть роботи до кінця року, а їхня орієнтовна вартість становить 6 млн євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.