Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Середа, 5 вересня 2012, 17:02

Писарчук розповів, чому Партія регіонів не підтримує Дубневичів (ВІДЕО)

На відміну від голови Львівської ОДА Михайла Костюка, Партія регіонів не підтримує кандидатів у нардепи в мажоритарних округах Львівщини братів Ярослава та Богдана Дубневичів.

Про це сьогодні, 5 вересня, на брифінгу заявив голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук.

Він зауважив, що брати Дубневичі поводять себе нечесно з виборцями, позиціонуючи себе як опозиціонерів, в той час як мають бізнес, побудований на бюджетних коштах.

«Я би підтримав Дубневичів, якби побачив по телебаченню ультрасучасний цех (ті надприбутки і гроші, які фігурують, дозволяють це зробити елементарно), де будуть стояти ультрасучасні станки ХХІ століття, щасливих усміхнених не дядьків-пенсіонерів, а молодих людей, які отримують не три тисячі гривень, а три тисячі доларів. Але коли я бачу зовсім іншу ситуацію, то я вам точно кажу, що Партія регіонів таких підходів не підтримує і ми з ними знаходимось на протилежних сторонах бачення розвитку держави», – наголосив Писарчук.

На думку народного депутата, в Дубневичів немає іншого виходу, окрім як попроситись до лав Партії регіонів, інакше вони змушені будуть віддати бізнес, збудований на бюджетні кошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.