Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальне приміщення

Понеділок, 2 жовтня 2017, 17:30

У Львові незаконно приватизували завод будівельних матеріалів

комунальне приміщення

Загальна площа приміщень становить 4450 кв.м, а вартість – 2,5 млн грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №3 подала позов до Личаківського районного суду Львова для повернення із незаконної власності комунальні приміщення на вул. Півколо у Львові.

Йдеться про Львівський завод будівельних матеріалів, який перебував у оренді закритого акціонерного товариства "Завод "Півколо". Загальна площа приміщень становить 4450 кв.м, а вартість понад 2,5 млн грн.

Як встановили у прокуратурі, приміщення незаконно приватизували особи на підставі незаконного рішення Франківського районного суду Львова, яке, після апеляційної скарги прокуратури, скасував суд апеляційної інстанції.

"Обставини так званої "Афери століття" встановлюються у провадженні за фактами незаконного відчуження об’єктів комунальної власності", – наголосили у прокуратурі.

Нагадаємо, з 2007 до сьогодні місто втратило 66 комунальних приміщень, які були незаконно приватизовані.

Зазначимо, раніше прокурор Львівщини Юрій Квятківський зазначив, що посадовці міськради повинні нести відповідальність за те, що допустили незаконну приватизацію 25 комунальних об'єктів.

Із повним переліком всіх 25 приватизовних приміщень можна ознайомитися тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.