Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

vgolos.com.ua

Середа, 5 вересня 2012, 17:14

Батенко йде до виборців з брехнею, – Писарчук (ВІДЕО)

Кандидат у народні депутати у в.о. №123 (Перемишляни) Тарас Батенко поводиться нечесно зі своїми виборцями, витрачаючи для агітації державні кошти.

 Про це сьогодні, 5 вересня, на прес-конференції заявив голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук.

Коментуючи виборчу ситуацію у рідному для нього Перемишлянському окрузі (№123), Писарчук наголосив, що йому болить душа за те, що по його “земляках їздять брехнею та неправдою”.

“От якщо взяти вельмишанованого Батенка, я йому бажаю перемоги, він є лідер, священики йому осанни співають, а мені прикро, що чоловік йде з брехнею. Ну чоловіче, сидиш там в “Київгазі”, ну не нищ душу тих бабок, не розповідай, як ти будеш боротися з владою, для чого ти так брешеш? Кишка тонка. Бо якщо тебе викинуть з тієї посади, то ти – ніхто”, – зауважив Писарчук.

Народний депутат наголосив, що незрозумілим залишається, звідки у Батенка з’явилися кошти для фінансування свого благодійного фонду.

“Власне кажучи, скажи, за які гроші ти став благодійником: був на державній службі, сидить зараз на зарплаті. Що ж це за гроші, може вони дійсно мають якийсь неприємний запах і те, що він їх роздає, приносить не користь, а шкоду для виборців?”, – сказав Писарчук. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.