Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

Вівторок, 3 жовтня 2017, 10:32

У Львові запустили у продаж місячні картки на проїзд у трамваях та тролейбусах

трамвай

Сьогодні місячні картки на проїзд в електротранспорті з'явилися у продажі в газетних кіосках.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Місячні проїзні картки на проїзд в електротранспорті Львова доступні у продажі у газетних кіосках міста та в авторизованих кіосках ЛКП «Львівелектротрансу» з 3 жовтня.

«У зв’язку із змінами формату місячних карток на проїзд в електротранспорті Львова, цього місяця картки і компостери до них поступили із запізненням у роздрібну мережу. Станом на сьогодні в авторизованих кіосках ЛКП «Львівелектротранс» уже продано 800 карток для юридичних осіб, 300 карток для фізичних осіб і 100 пільгових»,  наголосив начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Нагадаємо, наприкінці вересня міськрада визначила вартість місячних проїзних квитків для трьох категорій пасажирів. А з 1 вересня вартість разового загального квитка на проїзд в електротранспорті становить 3 грн, а студентського та учнівського – 1,5 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.