Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

obozrevatel.com

Четвер, 6 вересня 2012, 10:09

АМКУ оштрафував Трускавецьжитло на 8 тис. грн.

Львівське обласне відділення Комітету оштрафувало КП «Трускавецьжитло» Трускавецькоїміської ради на 8 тис. грн. за зловживання монопольним становищем на ринку надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Про це повідомила прес-служба Львівського обласного територіального відділення антимонопольного комітету

Львівське територіальне відділення АМКУ встановило, що КП «Трускавецьжитло» Трускавецької міської ради не вжило заходів щодо проведення побудинкових загальних оглядів житлових будинків на предмет їх технічного та санітарного стану, виявлення несправностей і прийняття рішень щодо їх усунення та складання Актів загального огляду житлових будинків, відповідно до вимог Правил утримання будинків.

Справа розпочата за результатами проведеної позапланової перевірки у зв'язку із розглядом звернення Львівської міської ради щодо тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у Трускавеці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.