Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 5 жовтня 2017, 16:02

Львів'янам спростили процедуру організації громадських слухань

Львівська міськрада

Львівські депутати затвердили положення про проведення громадських слухань у місті.

Сьгоодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу "Про затвердження Положення про тимчасовий порядок проведення громадських слухань". Це рішення підтримав 41 депутат.

Як заявив начальник управління "Секретаріат ради" Юрій Лукашевський, ця ухвала конкретизує процедуру ініціювання і організації громадських слухань та спрощує можливість ініціювати громадське слухання мешканцям Львова.

Він додав, що станом на 11 серпня з початку року було організовано більше 65 громадських слухань у місті. Вони є систематичними, однак користуються популярністю серед мешканців міста, тому необхідгно було привести процедуру проведення громадських слухань у відповідність до Статуту Львова.

Ініціаторами проведення громадського слухання можуть бути: міський голова, депутатські комісії або виконавчі органи міської ради, львів'яни, громадська організація міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.