Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

dw.de

Четвер, 6 вересня 2012, 10:45

Прокуратура Львівщини домоглася порушення кримінальної справи щодо протестувальника с. Гайок

Прокуратура Львівської області відстояла у суді питання про порушення кримінальної справи за фактом опору правоохоронцю учасника акції протесту щодо незадовільного стану доріг у с. Гайок Кам’янка-Бузького району.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

«У липні поточного року один із учасників акції протесту щодо незадовільного стану доріг у с. Гайок Кам’янка-Бузького району, перекрив автомобільну дорогу національного значення сполученням «Львів-Луцьк». Встановлений слідством учасник акції не виконував вимоги регулювальника дорожнього руху та вчиняв опір працівникам міліції під час виконання ними покладених обов’язків», – зазначено у повідомленні.

Органи прокуратури також заявляють, що у ході опору підполковнику міліції заподіяні тілесні ушкодження та пошкоджена форма.

За вказаним фактом прокуратура Кам’янка-Бузького району порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 КК України (опір та насильство щодо працівника правоохоронного органу). Але протестувальника оскаржив постанову про порушення до суду.

За результатами судового розгляду, Кам’янка-Бузький районний суд скаргу на постанову відхилив, а постанову прокурора залишив у силі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.