Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Прес-реліз,   Понеділок, 9 жовтня 2017, 13:10

Львів – на п’ятому місці щодо продажу нових автомобілів

авто

У серпні у Львові та області продали 298 нових автомобілів.

Львів на п’ятому місці щодо продажу нових автомобілів

Це п’ятий результат серед усіх областей України.

Більше автомобілів продали лише у Києві, Харкові, Дніпрі та Одесі. Загальна кількість проданих автомобілів в Україні у вересні склала понад 7 тисяч.

За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, сума покупок нових легкових машин у Львові склала майже 9 мільйоні доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Більше половини куплених автомобілів – вартістю від 17 до 35 тисяч доларів США без врахування ціни додаткових опцій.  Середня ціна авто на Львівщині – 32 тисячі доларів.

Найвища ціна по Україні в Одесі. Там в середньому на новий автомобіль витрачають понад 36 тисяч, без врахування вартості додаткового обладнання.

Найпопулярнішою моделлю у Львові стала Kia Sportage. Їх продали 28 одиниць. На другому місці седан Toyota Camry, а замикає трійку лідерів – Suzuki Vitara.

Крім цього, на Львівщині продали 2 автомобілі Mercedes S-Class, середня вартість якого становить майже 115 тисяч доларів США врахування ціни додаткового обладнання. Найнижча середня ціна у ЗАЗ Forza – майже 7 тисяч доларів. У регіоні продали тільки один такий автомобіль.

Нагадаємо, у серпні у Львові продали 321 автомобіль. Сума покупок склала понад 9 млн доларів США, без врахування вартості додаткових опцій. Найпопулярнішою моделлю стало Kia Sportage з показником 27 проданих машин. У регіоні також часто купували Volkswagen Tiguan. Третє місце між собою ділили Toyota Camry, Renault Sandero та Skoda Octavia. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.