Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грабіжники

occhiodisalerno.it

Середа, 11 жовтня 2017, 11:29

У Золочеві два юнаки грабували будинки

грабіжники

Раніше судимий 18-річний хлопець разом зі своїм 16-річним другом обікрали будинки у Золочеві щонайменше на 86 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Золочівський відділ поліції 4 жовтня звернувся 47-річний місцевий мешканець і повідомив, що невідомі особи, проникнувши в його будинок, викрали 3000 доларів, 1400 гривень, наручний годинник та ліхтар. Загальна сума заподіяних збитків – близько 76 000 гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетні раніше судимі 18-річний житель Золочева та його 16-річний приятель.

Під час розслідування також з’ясувалося, що того ж дня юнаки вчинили ще одну крадіжку. З будинку іншого золочів'янина вони поцупили ноутбук ASUS X 502C, мобільний телефон Samsung Galaxi Ace, годинник Royal та біжутерію, загальна вартість яких становить понад 10 000 гривень.

А напередодні зловмисники викрали з помешкання 72-річної місцевої мешканки два покривала та два підодіяльники, завдавши пенсіонерці збитків на загальну суму близько 500 гривень.

Речові докази у зловмисників вилучені. За даними фактами відкриті кримінальні. Скоєння цих злочинів карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років. 

Обом юнакам суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.