Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний цех

lv.npu.gov.ua

Середа, 11 жовтня 2017, 11:45

У Львові викрили завод із виготовлення фальсифікованих харчових добавок

підпільний цех

Загальна вартість вилученого фальсифікату становить понад 2,2 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

Як становили правоохоронці, львів'янин налагодив виробництво фальсифікованих харчових концентратів, які продавали під виглядом продукції відомих іноземних товаровиробників.

Для цього він орендував приміщення колишнього заводу та завіз туди необхідне устаткування. У підпільному цеху виготовляли порошки до печива, розпушувачі тіста, киселі, ванільний цукор.

Добова потужність виробництва становила понад тисяча пачок харчових добавок, а на виготовлену продукцію наносились логотипи марок та адреси заводів, які виробляли таку ж продукцію, і провадали та території Львівської області.

Ще 9 жовтня правоохоронці провели обшуки у приміщенні міні-заводу та вилучили понад 40 тисяч одиниць продукції, мішки із сировиною, 265 тис грн та 5 тис доларів, обладнання для виготовлення харчових добавок, а також «чорнові» записи.

Вартість вилученого становить понад 2,2 млн грн.

Наразі відкрито кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.