Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

ukranews.com

Четвер, 12 жовтня 2017, 12:09

У Львові найбільше мерзнуть мешканці Сихова

опалювальний сезон

Найбільше у Львові будинків, які залишаються без опалення, є у Сихівському районі міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні «Львівтеплоенерго» падає опалення до 1604 житлових будинків із 1624.

Наразі без опалення залишається 20 будинків, які знаходяться на обслуговуванні «Львівтеплоенерго», через відмови споживачів, відсутність акту готовності, пориви та ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі.

Зокрема, у Галицькому районі із 71 будинку опалення отримують 68. Без опалення залишаються 3 будинки: будинок на вул. Дрогобича, 10 не отримує опалення через відмову споживча, а будинки на вул. Гнатюка, 20/22 та пл. Григоренка, 5 не отримують опалення через ремонтні роботи.

У Личаківському районі із 200 будинків опалення отримують 199. Опалення не отримує будинок на пл. Соборна, 5 через відсутність акту готовності будинку до зими.

У Сихівському районі із 583 будинків опалення отримує 571 споживач. Без опалення 12 будинків.

Будинки на пр. Червоної Калини, 63, 63а, 65, 67 не отримують опалення через порив у внутрішньо будинковій системі опалення в будинку на пр. Червоної Калини, 63.

Будинки на вул. Зелена, 253, 253г не отримують опалення з технічних причин. До кінця дня опалення обіцяють відновити.

Будинок на вул. П.Мирного, 43 не отримує опалення через відсутність акту готовності будинку до зими, а будинки на вул. Стрийська, 87б, 107, вул. Гашека, 19, вул. Скорини, 20, вул. Мишуги, 32 не отримують опалення через пориви у внутрішньо будинковій системі опалення.

У Франківському районі із 413 будинків опалення отримують 410. Без опалення 3 будинки: будинок на вул. Наукова, 16 не отримує опалення через відмову споживача, у будинку на вул. В. Великого, 16 триває ремонт, у будинку на вул. Куликівська, 57 трапився порив у внутрішньо будинковій системі опалення.

У Шевченківському районі із 346 будинків опалення подається до усіх 346 споживачів.

Нагадаємо, 10 жовтня у Львові офіційно стартував опалювальний сезон, а у дитсадках і медичних закладах міста опалення включили раніше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.