Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

котельня

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 11:29

У Львові мешканці 12 будинків залишаються без тепла

котельня

Станом на сьогодні «Львівтеплоенерго» подає опалення до 1612 споживачів із 1624.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Без опалення залишається 12 будинків, які знаходяться на обслуговуванні підприємства, через відмови споживачів, відсутність акту готовності, пориви у внутрішньобудинковій системі, ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі та об’єктах теплопостачання.

Зокрема, у Галицькому районі із 71 будинку опалення отримує 69 споживачів, відтак без опалення залишаються 2 будинки: мешканці на вул. Дрогобича, 10 не отримують опалення через відмову споживача, а мешканці вул. Гнатюка, 20/22 – через ремонтні роботи в будинку.

У Личаківському районі із 200 будинків опалення отримує 199 споживачів. Без опалення – будинок на пл. Соборна, 5, який не має  акту готовності будинку до зими.

У Винниках опалення не отримує будинок на вул. Кільцева, 3 через пориви у внутрішньобудинковій системі опалення.

Натомість у Сихівському районі із 583 будинків опалення отримує 577 споживачів. Без опалення залишаються 6 будинків. Із них будинки на вул. Стрийська, 107, вул. Скорини, 20, Мишуги, 32 не отримують опалення через пориви у внутрішньобудинковій системі опалення, а будинки на вул. Зелена, 253, 253г – з технічних причин.

Будинок на вул. П.Мирного, 43 не отримує опалення через відсутність акту готовності будинку до зими.

Нагадаємо, 10 жовтня у Львові офіційно стартував опалювальний сезон, а у дитсадках і медичних закладах міста опалення включили раніше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.