Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 14:38

Підлеглого Синютки оштрафували за відмову у наданні інформаційного запиту

суд

Посадовець департаменту екології відмовився надати копію протоколу про можливе будівництво сміттєпереробного заводу у області.

Про це йдеться у постанові Галицького районного суду Львова від 4 жовтня 2017 року.

Галицький районний суд визнав винним начальника відділу екологічної експертизи, нормування атмосферного повітря та поводження з відходами департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Назарія Сороку у адміністративному правопорушенні.

Зокрема, посадовець відмовився надати Міжнародній благодійній організації "Екологія-Право-Людина" у відповідь на інформаційний запит копію протоколу щодо можливості будівництва сміттепереробного заводу, підписаного між головою Львівської ОДА та компанією Valuebridge, а також інформацію, що стосуються будівництва сміттепереробного заводу у області.

Згідно з рішенням суду, Назарій Сорока порушив право благодійної організації на доступ до публічної інформації, відтак, суд постановив оштрафувати посадовця на 425 грн та зняти з нього ще 320 грн судового збору.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.