Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 17 жовтня 2017, 12:58

Іван Крулько: На виборах в ОТГ влада тисне по всій вертикалі

ВО "Батьківщина"

Такого адміністративного тиску на виборах в ОТГ, як здійснює зараз БПП по всій вертикалі, не було навіть за часів Януковича.

Про це під час зустрічей з мешканцями громад Львівщини повідомив народний депутат України, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Іван Крулько, інформує прес-служба обласного партосередку.

Зокрема, нардеп Іван Крулько зустрівся з мешканцями Славської, Волицької та Воютицької громад.

«Я постійно у виборчому процесі в ОТГ від «Батьківщини». Так от, можу сказати, що такого адміністративного тиску, як здійснює БПП по всій вертикалі, у тому числі на наших кандидатів від «Батьківщини», не було навіть за часів Януковича. Людей змушують не йти на вибори, змінювати партії», – наголосив політик.

Іван Крулько наголосив, що позитивних змін від нинішньої влади марно очікувати.

«Тому сьогодні громадам у першу чергу треба розраховувати на себе та тих депутатів і голів, які будуть обрані у них в ОТГ і зможуть навести лад на місцевому рівні», – розповів народний депутат.

Для команди ВО «Батьківщина» вибори до ОТГ є ключовими, а тому вся команда максимально підтримує те, щоб громади були самодостатніми.

«Потрібно громадам надати усі повноваження, зокрема і розпоряджання фінансовим ресурсом – у ОТГ мають знати свої видатки і способи заробітку грошей. Важливо, щоб обрані депутати реально відповідали за всі прийняті рішення перед своїми обранцями», – зауважив Іван Крулько.

На Львівщині 29 жовтня відбудують вибори до восьми об’єднаних територіальних громад. Голова Львівського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк розповів, що у всіх громадах «батьківщинівці» беруть участь.

«Серед наших кандидатів професіонали у різних сферах, які багато років важко працюють і люблять свій рідний край. А це є запорука того, що саме ці люди зможуть будувати і якісно розвивати свою громаду, в якої величезний потенціал», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.