Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський органний зал

electraua.info

Середа, 18 жовтня 2017, 16:55

Креакл Садового обиратиме нового голову органного залу

Львівський органний зал

Львівська міська рада визначилась з представниками громадськості, які увійдуть в конкурсну комісію з обрання директора будинку органної та камерної музики.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні управління культури Львівської міськради провело жеребкування за результатами якого до конкурсної комісії увійшли:

Шептицька Олена Сергіївна – Львівська громадська організація "Міжнародна мультикультурна платформа "Дивина";

Поліщук Всеволод Миколайович – Громадська організація "Креативне місто";

Лозинський Остап Тарасович – Львівська міська громадська організація "Асоціація музеїв та галерей".

Зазначимо, що у конкурсну комісію увійдуть ще троє представників управління культури міськради і ще троє – представники трудового колективу будинку органної і камерної музики.

Нагадаємо, 23 серпня 5 із 9 членів журі обрали новим директором Львівського будинку органної та камерної музики Юліанна Винницького, який керує закладом з 1988 року. Його єдиним конкурентом був Іван Остапович. Внаслідок дослідження процедури проведеного конкурсу і виявлених у ньому порушень спеціальна робоча група рекомендувала управлінню культури Львівської міської ради оголосити новий конкурс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.