Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ

Середа, 18 жовтня 2017, 17:51

У 2018 році для вступу до вишів доведеться здавати творчий залік

ВНЗ

Міносвіти встановило нові правилами вступу до вищих навчальних закладів у 2018 році.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив сьогодні під час брифінгу директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти Олег Шаров, подання абітурієнтами заяв до ВНЗ у 2018 році відбуватиметься з 12 до 26 липня на підставі сертифікатів ЗНО, а абітурієнти зможуть подати 7 заяв до чотирьох вишів.

"Прийом заяв і документів розпочнеться 12 липня, особи, які вступатимуть до закладів вищої освіти на підставі співбесід, вступних іспитів або творчих конкурсів зможуть подавати заяви до 20 липня, абітурієнти, які вступатимуть лише на підставі сертифікатів ЗНО, – до 26 липня", – наголосив Олег Шаров.

За його словами, творчі конкурси у вишах будуть проводиться в кілька сесій із 14 до 26 липня, а вступні іспити – 21-26 липня, співбесіди – 21-23 липня.

Також наступного року запроваджується нова форма вступного іспиту як творчий залік, який виші зможуть проводити з лютого до 26 липня 2018 року.

Крім цього, у 2018 році буде зменшено кількість заяв, які можуть подавати абітурієнти із 9 до 7.

Нагадаємо, зареєструватись на пробне ЗНО у 2018 році львівські випускники можуть з 9 до 31 січня на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.