Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Абонемент

Прес-центр Трускавецької міськради

Середа, 18 жовтня 2017, 17:47

Взимку відвідання трускавецького бювету стане платним

Абонемент

З 1 грудня у бюветі запрацюють турнікети та каси продажу абонементів.

Про це повідомляє прес-центр Трускавецької міської ради.

Сьогодні керівництво ПрАТ "Трускавецькурорт" повідомило представникам приватних та державних санаторно-готельних закладів, що
з 1 грудня вартість одного відвідування бювету становитиме 3,5 гривні, а одноразове споживання мінеральної води не повинно перевищувати 350 мл. Як повідомляють у ПрАТі, такий тариф є на межі рентабельності, проте дозволить забезпечити утримання бювету і території довкола нього, дослідницької лабораторії, покрити собівартість видобутку води.

У товаристві запевняють, що система входу в бювет буде спрощена до автоматизму. Окрім того у вестибюлі поставлять спеціальний зчитувальний пристрій, який дозволить перевірити залишок невикористаних відвідувань.
Для місцевого населення, як повідомлялось раніше, відвідування бювету залишиться безоплатним – трускавчани матимуть змогу пити воду за приписом лікаря безкоштовно.

В оновлених правилах користування бюветом мінеральних вод, які представив "Трускавецькурорт", зазначається, що до споживання залишаються чотири види мінеральних вод: "Нафтуся", "Марія", "Софія" і "Броніслава".

Фіксовані дози подачі води залишаться без змін: 100, 150, 200 та 250 мл. Також не змінюють графік роботи бювету: 7:00-10:00 год, 12:00-15:00 год та 17:00-20:00 год.

Як зазначають, у депутатських комісіях Трускавецької міськради обговорюють створення спільного підприємства з видобутку та реалізації мінеральних вод.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.